Loading...
Veel gestelde vragen 2018-02-25T11:53:18+00:00
Test 2017-09-15T21:24:33+00:00

Test

FAQ:

Antwoord op de meest gestelde vragen

Hieronder vindt u het antwoord op de meest gestelde vragen die wij ontvangen van onze bezoekers. We hopen u hiermee van voldoende informatie te voorzien voorafgaand aan uw komst. Mochten er toch nog onduidelijkheden zijn neem dan  contact met ons op zodat we u verder kunnen helpen.

1. Wat is Escape Room Purmerend?

Escape ‘’The Genius’’ is een “real-life belevingsgame” voor groepen van 4 tot 10 personen. Het basisidee is dat het team de kamer met gesloten deur binnen 45 minuten weet te openen. Om dit te doen moeten ze niet brute kracht maar vaardigheid en inzicht gebruiken.

 2. Is Escape Room Purmerend eng?

De kamer van Escape Room Purmerend is spannend maar zeker niet eng. De kamers die Escape Room Purmerend maakt zijn bedoeld als een leuk en gezellig uitje waarbij er een spannende sfeer hangt maar waar je bijvoorbeeld nooit bloederige, levende objecten in de escape rooms terug zult vinden. Horror is het dus zeker niet!

3. Waar kan ik het beste parkeren?

Escape Room Purmerend bevindt zich op de beneden verdieping van Venedien 25A. In het centrum is het ma t/m do en zaterdag van 09.00-18.00u betaald parkeren en op vrijdag van 09.00-21.00u. Op zondag en feestdagen is het parkeren in het hele centrum gratis. Op het parkeerterrein aan de Purmersteenweg kunt u voor 2,- per dag parkeren. Aan de Neckerstraat is een deel € 1,- per uur en een deel gratis. Wilt u bij een bezoek aan de Escape Room Purmerend gratis parkeren, dan kunt u het beste parkeren in de omliggende straten net buiten de centrum ring of in de Zuidoostbeemster. Vanaf daar is het een paar minuten lopen naar Escape Room Purmerend.

4. We zijn met meer dan 10 personen, kunnen we dan toch Escape Room Purmerend spelen?

De kamers van Esacpe Room Purmerend zijn met maximaal 10 personen tegelijk te spelen. Indien u met een groep komt met meer dan 10 personen, dan kan het spel in twee teams achter elkaar gespeeld worden. Hierdoor wordt de strijd extra groot, want welk team is beter dan de andere en wordt de winnaar? In de tijd dat u even moet wachten kunt u een drankje bij ons drinken, een spelletjes spelen of bijvoorbeeld lunchen. Wilt u lunch of borrelhapjes nuttigen dan kunt u dit aangegeven bij uw reservering.

5. Kan ik bij jullie pinnen?

U kunt bij ons betalen via Pin of Contant. Ook kunt u achteraf betalen op factuur. Geef dit even aan bij uw boeking.